fifty-eight.nl

Strijkvrije overhemden zijn de beste uitvinding!

Kan jij je de tijd nog herinneren dat je moeder uren en uren stond te strijken om de overhemden van je vader weer knap te krijgen voor de nieuwe werkweek? Ja, het ging er toen allemaal nog flink traditioneel aan toe. Kun je je ook nog herinneren wat een ellende dat altijd was? Je moeder stond te zuchten op die overhemden en je vader maar wachten tot er weer een klaar was. En als hij het overhemd dan één dag had gedragen dan belandde het op een propje op de grond, terwijl hij het eigenlijk de volgende dag ook nog aan moest. Die tijd is, de hemel zij dank, echt geweest. Er zijn sindsdien strijkvrije overhemden uitgevonden. Mijn moeder is écht fan van degene die dat voor elkaar heeft gekregen!

Hoe werken strijkvrije overhemden?

Het is heel simpel. Mijn vader kan nu de was doen 😉

Je wast het overhemd gewoon volgens het wasvoorschrift. Dat zal in de meeste gevallen aangeven dat het overhemd op maximaal 40 graden gewassen mag worden. Het overhemd mag gewoon de hele wascyclus mee, inclusief het centrifugeren. Daarna is het overhemd natuurlijk nog nat. Maar je doet het NIET in de droger. Je slaat het even goed uit, zodat de ergste kreukels direct verdwijnen en daarna hang je het overhemd netjes op een hangertje om verder te drogen. Eventuele vouwen zullen er zó uitzakken. Zit er hier en daar nog een kreukeltje? Dan verdwijnt dat als sneeuw voor de zon bij het dragen.

Deze overhemden zijn ook nog eens zeer modieus

Het gaat bij de strijkvrije overhemden om schitterende overhemden van allerlei bekende merken. Je kijkt je ogen uit als je de website bezoekt. De site lijkt wel een herenmodezaak. Er zijn verschillende modellen overhemden te koop, het is maar net waar jij je fijn in voelt. Wil je een aansluitend model? Dat kan. Draag je liever een wat wijder model? Ook dat is mogelijk.

Draag ook overhemden in de zomer

Speciaal voor de warmere maanden zijn er strijkvrije overhemden met korte mouwen. Nu waren de mouwen altijd het grootste drama met strijken, maar toch scheelt het dat ook deze overhemden strijkvrij zijn. Je kunt ook deze overhemden online bestellen. Je kunt via het keuzemenu aangeven dat je op zoek bent naar strijkvrije overhemden met korte mouwen. Je krijgt dan vanzelf de selectie te zien. En dan is het aan jou. Naar welk van deze overhemden gaat jouw voorkeur uit? Bestel snel, dan ben je alvast klaar voor de zomer!

Mobiele versie afsluiten