fifty-eight.nl

Onverwacht handige onderdelen voor iedere auto

vouwkratten

Zoals je weet ben ik gek op auto’s. Zeker speciale types, jaartallen of uitvoeringen zorgen ervoor dat mijn hartje wat sneller gaat kloppen. Daarom heb ik het in mijn blogs ook regelmatig over speciale auto’s of specifieke onderdelen. Vandaag ga ik een hele andere richting op met mijn blog. Soms moet je een beetje verandering toevoegen voor afwisseling van spijs. Dat geldt niet alleen letterlijk voor eten. Het is naar mijn mening ook van toepassing in het dagelijks leven. Als je altijd hetzelfde doet en over hetzelfde praat, dan blijft je wereldje erg klein. Om even de figuurlijke horizon te verbreden ga ik je vandaag alles vertellen over onverwacht handige onderdelen voor iedere auto. Ja, het valt nog steeds binnen het thema van mijn blog. Maar het is toch net even anders. Dat moet je met me eens zijn.

Veilig en zorgeloos alles meenemen

Ik begrijp dat auto’s niet voor iedereen kunstige machines zijn. Voor veel mensen is een auto simpelweg een vorm van transport. Ideaal om mee op vakantie te gaan of gewoon grote boodschappen mee te halen. Soms kan het lukraak volstouwen van een auto echter al gauw schade veroorzaken. Gelukkig zijn er genoeg onderdelen om dit allemaal wat veiliger te doen, zodat jij weer zorgeloos kan toeren met jouw auto. Investeer bijvoorbeeld in een paar vouwkratten die perfect in de achterbak passen. Sterke vouwkratten voorkomen dat alle spullen rond gaan slingeren en overal tegenaan knallen tijdens het rijden. Ga je ver op reis en wil je de achterbak niet te vol proppen? Dan is een dakkoffer meestal een goed alternatief. Dan behoud je duidelijk zicht én kun je de spullen netjes meenemen naar je bestemming.

Nog meer handige gadgets

Uiteraard zijn er nog veel meer handige gadgets die jouw ritje nog aangenamer maken. Persoonlijk kan ik niet altijd de weg vinden zonder mijn smartphone. Lang leve Google Maps! In eerste instantie had ik zo’n houder met een vacuüm plakker. Dat was ideaal, alleen niet als de zon erop schijnt. Daarom heb ik geïnvesteerd in een magneet houder. Dat maakt echt een wereld van verschil! Natuurlijk is dat niet het enige handige gadget. Onderlaatst heeft een goede vriend van mij een aparte hoes voor zijn achterbank gekocht. Hij vindt het namelijk erg leuk om met het gezin (compleet met hond en al) lekker rond te rijden als het mooi weer is. Wat hij niet zo leuk vindt, zijn alle hondenharen na zo’n uitje. Daarin is hij niet de enige. Tegenwoordig kun je voor werkelijk iedere speciale auto een hoes voor de autostoelen kopen. Verder zijn van die handige plugins waarmee je het sigaretten ding omtovert tot een normale USB poort natuurlijk onmisbaar in deze tijd vol technologie.

Wat zijn jouw favoriete onderdelen of accessoires voor auto’s? Ik hoor het graag!

Mobiele versie afsluiten