fifty-eight.nl

Enkellaarsjes – tips, tricks en nog veel meer!

enkellaarsjes

Een toptrend die vrijwel nooit uit de mode zal gaan, zijn het dragen van enkellaarsjes. De lage laarsjes worden ook regelmatig liefkozend ‘bootie’ genoemd. Elk seizoen kom je enkellaarsjes op straat tegen. Toch draagt niet iedereen ze even flatteus of verzorgt niet even goed voor de schoenen. Om elke modeliefhebber op weg te helpen, deel ik maar al te graag informatie over alles wat met enkellaarsjes te maken heeft. Hier ontdek je handige tips, praktisch tricks en nog veel meer! Dus ben jij ook zo gek op deze lage laarsjes met of zonder hak? Lees dan snel verder!

De beste combinaties met enkellaarsjes

Laat ik gelijk maar eerlijk zijn. Niet iedere vrouw heeft de benen voor dit soort lage laarsjes. Ben jij gezegend met prachtige, superslanke modellenbenen? Dan zou ik je niet aanraden om enkellaarsjes te dragen. Je kunt dan beter voor een wat langere laars gaan. Zo zijn er veel kleine zaken waardoor enkellaarsjes misschien een beetje vreemd zullen staan bij jou of juist prachtig passen bij elke outfit. Heb je hele slanke enkels? Kies dan een laars met een hogere schacht dat net boven je enkel eindigt.

Niet alleen jouw benen kunnen invloed uitoefenen op het feit of de enkellaarsjes geweldig staan of juist een modeflater zijn. Het is ook belangrijk dat je goede combinaties maakt met dit soort lage laarsjes. Zo staan enkellaarsjes over het algemeen het beste bij een broek. Skinny jeans en lage laarsjes zijn een werkelijk wereld combinatie. In tegenstelling tot een legging met dit soort laarsjes. Die look staat helaas niet elke vrouw. Het is wel weer heel erg hot om een kokerrok met een hoge taille te combineren met dit soort laarsjes. Dat is werkelijk een super combinatie: chic en elegant!

Onderhoud van je laarsjes

Wanneer je dat ene perfecte paar enkellaarsjes op de kop hebt getikt, wil je natuurlijk dat de schoenen lang mooi blijven. Mijn eerste tip: spray elk nieuw paar schoenen dat je gekocht hebt altijd in met een vocht- en vuilafstotende spray. Een andere dikke tip heeft betrekking op het onderhoud zelf. Zit er modder of een ander soort vuil op je geliefde enkellaarsjes? Gebruik dan een vochtige, schone doek of een borstel met zachte haren. Hiermee kan je voorkomen dat het vuil in je schoenen trekt en dat je tijdens het schoonmaken je laarsjes beschadigd. De laatste tip die ik je graag mee wilt geven: met een beetje kleurloze lippenbalsem kun je een krasje vaak eenvoudig wegwerken.

Mobiele versie afsluiten